Poly-artrose

U heeft poly-artrose als u artrose in meerder gewrichten tegelijkertijd heeft. Het kraakbeen gaat, door verzuring, in meerdere gewrichten in kwaliteit en kwantiteit achteruit en kan op den duur zelfs geheel verdwijnen.

 

Het chronische en progressieve karakter van poly-artrose zorgt voor veel pijn en problemen. Hoewel ouderdom een risicofactor is om polyartrose te krijgen is (poly)artrose niet gebonden aan leeftijd. Jonge mensen kunnen het krijgen met als mogelijk gevolg een ernstige beperking in hun beweging.

 

Naarmate u ouder wordt komen steeds meer zuren vrij in het lichaam en loopt u steeds meer beschadigingen op terwijl u minder goed in staat bent deze te repareren. Door deze verzuring kan de aanmaak en afbraak van weefselbestanddelen minder goed functioneren waardoor microbeschadigingen ontstaan. Omdat verzuring toeneemt naarmate u ouder wordt, krijgen ouderen vaak eerder last van artrosose. 

 

Omdat poly-artrose niet beperkt is tot één gewricht is het verstandig te kijken naar oplossingen voor het hele lichaam. Het lichaam ontzuren is hierbij belangrijk omdat het de bron aanpakt: het verzuurde kraakbeen. Met name ontzuren zorgt ervoor dat het kraakbeen zich kan herstellen waardoor bewegen makkelijker wordt.  

 

Lees meer over de behandeling >>> 

Stop de verzuring van uw kraakbeen

 

Bij artrose lijdt men aan de gevolgen van chronische verzuring van het gewrichtskraakbeen. Wat kunt u eraan doen om dit tegen te gaan?

 

Lees meer >>>

 


VRAGEN OVER ARTROSE EN ONTZUREN?

 

Wilt u gratis advies hoe u door middel van ontzuren uw artroseklachten kunt verminderen? Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.