Over artrose-behandeling.nl

 

Voor wie is deze site bedoeld?

Artrose-behandeling.nl is bedoeld als informatieplatform voor alles omtrent de aandoening artrose. Het doel van de website is om bezoekers zo uitgebreid mogelijk te informeren en een compleet beeld te geven van alle informatie omtrent de aandoening.

 

Wat biedt artrose-behandeling.nl?

Op de website vindt u antwoord op onder andere de vragen:

  • Wat is artrose?
  • Hoe herken ik artrose?
  • Wat zijn de oorzaken van artrose?
  • Wat zijn de behandelingsmogelijkheden bij artrose?
  • Op welke manier moet ik op mijn voedingspatroon letten bij artrose?

 

Buiten bovenstaande vragen zal de website up-to-date worden gehouden met de laatste ontwikkelingen, informatie en nieuws. De informatie wordt toegelicht in combinatie met multimedia om het te verduidelijken. Daarnaast biedt artrose-behandeling.nl ook de mogelijkheid om een voedingslijst en purineoverzicht aan te vragen. Ook kunt u een online verzuringstest afnemen.

 

Hoe zoekt u informatie op?

Op de website zelf vindt u geen zoekmachine omdat de site een overzichtelijke indeling heeft. Kunt u iets niet vinden? Gebruik dan de volgende aangepast zoekmachine.

 

Wie is verantwoordelijk voor deze site?

Artrose-behandeling.nl is een initiatief van W.P. Publishing BV (oprichtingsjaar: 2010). De redactie stelt de inhoud van de website zorgvuldig samen. Echter accepteren zij geen aansprakelijkheid voor de gevolgen die kunnen voortvloeien uit de hier gegeven informatie en adviezen.

 

Wie schrijft en onderhoudt Artrose-behandeling.nl content?

Artrose-behandeling.nl is samengesteld door een redactieteam onder leiding van Drs. P.E. Ohms. Onder het team vallen o.a. een designer, een klantenservice medewerker en een content schrijver.

 

Experts

Drs. P.E. Ohms

Dr. Henk Fransen, Arts

Dr. C. Peetermans, Arts

 

Communicatie

Mail: office@wppub.net

Telefoonnummer: 040 304 0989

Fax: 040 304 0018

KVK-nummer: 50723634