Ervaring van Hermien

Ik ben een vrouw van 74 jaar, en heb atrose. 20 jaar geleden is dat begonnen met artrose van mijn handen en ontsteking van gewricht. Ze zeggen dat je moet blijven bewegen, ik heb dat altijd gedaan, ik heb jaren aan sport gedaan, totdat de pijn me teveel werd. Tot mijn 70ste heb ik nog zeker vaak in de sportschool geoefend. Het heeft niet mogen baten!!

 

Volgens de dokter was er niets aan te doen en zou ik misschien op termijn moeten worden geopereerd. Ik heb me daar niet bij neergelegd en ben zelf op zoek gegaan. Zo ben met ontzuren begonnen op aanraden van mijn therapeut. Ik moet zeggen dat ik best sceptisch was in het begin, maar na ongeveer 3 maanden gebruik is de pijn een heel stuk minder geworden.

 

Na 5 maanden gedisciplineerd dagelijks 3 glazen water met 4 druppels is de artrose in mijn handen enorm verbeterd. De eerste 2 maanden kreeg ik aanvankelijk meer klachten door het ontzuren, maar daarna werd het steeds beter. Ik kan nu mijn handen weer met kracht dichtknijpen en openen. Het goede gevoel went snel, maar ik ben er echt ontzettend blij mee.

 

Ik ga er lekker meer door en hoop hierdoor een operatie te voorkomen.

 

Lees meer over ontzuren >>>

Stop de verzuring van uw kraakbeen

 

Bij artrose lijdt men aan de gevolgen van chronische verzuring van het gewrichtskraakbeen. Wat kunt u eraan doen om dit tegen te gaan?

 

Lees meer >>>

 


VRAGEN OVER ARTROSE EN ONTZUREN?

 

Wilt u gratis advies hoe u door middel van ontzuren uw artroseklachten kunt verminderen? Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.